Mi a coaching?

Számomra egy mondatban:

A coaching egy személyre szabott, bizalmas, jövőbe mutató és megoldás orientált partnerkapcsolat.

Picit bővebben, az ICF (nemzetközi coach szövetség) megfogalmazását alapul véve pedig ilyen:

Az ügyféllel való partneri együttműködés, egy olyan gondolatébresztő és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja a resztvevőt, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából akár személyes akár szakmai szempontból.

A coaching egy egyedi szolgáltatás, mely során az ügyfél felszabadíthatja korábban kiaknázatlan erőforrásait, miközben fejlődik személyisége.

Egy coaching folyamatban, megtapasztalhatod annak élményét, hogy:

nő az önbizalmad,

javul a hatékonyságod,

másképp viszonyulsz személyes kihívásaidhoz és

hamarabb észreveszed a lehetőségeidet,

fejlődik a gondolkodásod és döntéshozó képességed.


Mindannyiunknak vannak céljaink, amelyeket el akarunk érni, kihívások, amelyeket igyekszünk leküzdeni, és vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, elakadtunk. Egy coach támogatása képes megváltoztatni az életed, és a személyes és szakmai kiteljesedés útjára állítani.

Mások mondták rólam

Javasolom, hogy olvasd el ügyfeleim tapasztalatait a folyamatról és annak eredményeiről. Természetesen a leghasznosabb, ha magad is kipróbálod.
 • Az ülések során jobban ráláttam a saját működésemre, több alkalommal a jól feltett kérdések kapcsán értettem meg, hogyan lát a környezetem. Többször elfelejtettem, hogy coaching folyamatban vagyok éppen, Henrik könnyed és bizalmas légkört teremt. Az ülés végén az összegzéssel mindig segített, hogy lássam, meddig jutottunk és hol tartunk.

  Henrik lényeglátó, jó kérdéseivel segíti az ügyfél fejlődését. Az ülések alkalmával maximális figyelmet kaptam tőle és úgy éreztem, fontos számára, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat az engem foglalkoztató problémákra. Ajánlom coachként.

  Mercédesz - cégvezető
 • Henrik viselkedésem több olyan aspektusára világított rá, amelyek mind a magán-, mind a szakmai életemben zavarták a teljesítményemet és az elégedettségemet. Így képes voltam reflektálni az ennek eredményeként kialakult megküzdési mechanizmusaimra és a múlt tapasztalataira. Tippeket osztott meg velem, amelyek segítettek abban, hogy kilépjek az öntudatlanul vállalt szerepből, és új, konstruktívabb viselkedésmódokat próbáljak ki. Számos önfejlesztő projektben veszek részt, melyeknek fontos részét képezték a Henrikkel való foglalkozások. Összességében a következő változásokat látom az életemben: Gyakoribb önreflexiós pillanatok; Jobb a kapcsolatom az értékeimmel; Javultak a személyes kapcsolataim; Világosabb kép a karrier céljaimról; Könnyebb a határaim meghúzása; Figyelmesebb és nyugodtabb vagyok a munkahelyemen; 

  Henrik olyan ember, aki nagyon őszinte és hű önmagához, és arra biztatja ügyfeleit, hogy legyenek ilyenek. A vele való munka megmutatta nekem, hogy valójában a csillogó.

  Maja - marketing specialist
 • Henriket az egyetemi képzés alatt ismertem meg, számomra már akkor kitűnt emberközpontú hozzáállása, melyet az ügyfelek irányába tanúsított. Coachként egy olyan embert ismerhettem meg a személyében, aki kiemelkedő empatikus készségekkel bír, emellett a szakmai elveket szem előtt tartva, nagy odaadással, folyamatosan bővülő eszköztárral dolgozik. A személyes megélésem ügyfélként az volt, hogy egy brutálisan hatékony, célorientált folyamatban vagyok, amiben nyugodtan dolgozhatok az elakadásomon, hiszen ott van valaki mellettem, aki fókuszban tart és jókor a jó kérdést teszi fel. Aki egy hatékony és céltudatos folyamatban szeretne megoldást találni az elakadására vagy kétsége van a coachinggal kapcsolatban, bátran ajánlom, hogy forduljon Henrikhez, többé nem akar majd mással dolgozni :)
  Anett - kutató & business coach

Foglald le most az első ingyenes foglalkozást!