Life coaching

A coaching számomra egy személyre szabott, bizalmas, jövőbe mutató és megoldás orientált partnerkapcsolat. Life coaching folyamatban a magánéletedben felmerült és téged aktuálisan foglalkoztató témákra fókuszálunk. 

Örömmel állok rendelkezésedre például,

ha nehéz döntés(ek) elött állsz,

ha új munkahelyet szeretnél vagy saját vállalkozást indítanál.


ha út keresésben vagy,

másmilyen párkapcsolatra vágysz,

vagy éppen kutyát fogadnál örökbe?

esetleg egy másik országban tervezel élni?

Ha felesleges kilóktól akarsz megszabadulni

örömmel támogatlak a mentális felkészülésben, új szokások kialakításában, azonban nem én vagyok „az embered”. Személyi edzőre esetleg dietetikusra is szükséged lehet.


Mások mondták rólam

Javasolom, hogy olvasd el ügyfeleim tapasztalatait a folyamatról és annak eredményeiről. Természetesen a leghasznosabb, ha magad is kipróbálod.
 • Az ülések során jobban ráláttam a saját működésemre, több alkalommal a jól feltett kérdések kapcsán értettem meg, hogyan lát a környezetem. Többször elfelejtettem, hogy coaching folyamatban vagyok éppen, Henrik könnyed és bizalmas légkört teremt. Az ülés végén az összegzéssel mindig segített, hogy lássam, meddig jutottunk és hol tartunk.

  Henrik lényeglátó, jó kérdéseivel segíti az ügyfél fejlődését. Az ülések alkalmával maximális figyelmet kaptam tőle és úgy éreztem, fontos számára, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat az engem foglalkoztató problémákra. Ajánlom coachként.

  Mercédesz - cégvezető
 • Henrik viselkedésem több olyan aspektusára világított rá, amelyek mind a magán-, mind a szakmai életemben zavarták a teljesítményemet és az elégedettségemet. Így képes voltam reflektálni az ennek eredményeként kialakult megküzdési mechanizmusaimra és a múlt tapasztalataira. Tippeket osztott meg velem, amelyek segítettek abban, hogy kilépjek az öntudatlanul vállalt szerepből, és új, konstruktívabb viselkedésmódokat próbáljak ki. Számos önfejlesztő projektben veszek részt, melyeknek fontos részét képezték a Henrikkel való foglalkozások. Összességében a következő változásokat látom az életemben: Gyakoribb önreflexiós pillanatok; Jobb a kapcsolatom az értékeimmel; Javultak a személyes kapcsolataim; Világosabb kép a karrier céljaimról; Könnyebb a határaim meghúzása; Figyelmesebb és nyugodtabb vagyok a munkahelyemen; 

  Henrik olyan ember, aki nagyon őszinte és hű önmagához, és arra biztatja ügyfeleit, hogy legyenek ilyenek. A vele való munka megmutatta nekem, hogy valójában a csillogó.

  Maja - marketing specialist
 • Henriket az egyetemi képzés alatt ismertem meg, számomra már akkor kitűnt emberközpontú hozzáállása, melyet az ügyfelek irányába tanúsított. Coachként egy olyan embert ismerhettem meg a személyében, aki kiemelkedő empatikus készségekkel bír, emellett a szakmai elveket szem előtt tartva, nagy odaadással, folyamatosan bővülő eszköztárral dolgozik. A személyes megélésem ügyfélként az volt, hogy egy brutálisan hatékony, célorientált folyamatban vagyok, amiben nyugodtan dolgozhatok az elakadásomon, hiszen ott van valaki mellettem, aki fókuszban tart és jókor a jó kérdést teszi fel. Aki egy hatékony és céltudatos folyamatban szeretne megoldást találni az elakadására vagy kétsége van a coachinggal kapcsolatban, bátran ajánlom, hogy forduljon Henrikhez, többé nem akar majd mással dolgozni :)
  Anett - kutató & business coach

Egy dolog biztos, a változás benned és érted történik főleg, ha teszel érte!

Nincs a felsorolásban, ami nem hagy nyugodni mostanában?

Foglalj időpontot és az első ingyenes, alkalom alatt megbeszéljük mi az, amiben tudok segíteni. 

Foglald le most az első ingyenes foglalkozást!