Business Coaching

A coaching számomra egy személyre szabott, bizalmas, jövőbe mutató, és megoldás orientált partnerkapcsolat.

Ez a folyamat céges környezetben az üzleti élet témáira fókuszál, és a megbízó jellemzően jogi személy.

Klienseim, képzettségem, és szakmai múltam alapján főleg üzleti coachinggal foglalkozom. Női vállalkozókat, illetve közép- és felső vezetőket támogatok a siker, és a kiteljesedés útján. 

Véleményem szerint kevés női vezető van gazdasági és állami legfelső pozíciókban, világunk sajnos ezért tesztoszteron vezérelt. Hiszem, hogy változhat az arány. Ezen a változáson dolgozom egy kiegyensúlyozottabb, és békésebb világért. 

Egy üzletasszony sokszor feleség, anya, testvér, gyermek és ezek bármilyen kombinációja egyszerre. 

Úgy gondolom érdemes együtt kezelni ezeket a szerepeket, vagy „Én” részeket.

Mivel egy rész változása az egészre is kihatással van. Ha például megtanulod meghúzni és konzekvensen tartani a határaidat az a munkádra és a magánéletedre egyaránt hatással lesz. 

Előléptetésre készülsz, de felmerült benned, hogy kész vagy-e rá?

Megvannak-e a megfelelő képességeid és kompetenciád?

Már elő is leptettek, de úgy érzed „túl nagy a kabát”?

Jól megy a vállalkozásod, viszont túl sok időd megy el olyan ügyekre, amit nem neked kellene csinálni?

Esetleg nem úgy megy most a céged ahogy elképzelted?

Nem azzal foglalkozol, amit igazán szeretnél?

Mások mondták a közös munkánkról:

 • Szabó Henrik Coach
  Első találkozásunktól az utolsó beszélgetésünkig egy teljes pozitív fejlődési folyamaton mentem keresztül, minden beszélgetés perce örömteli és pozitív feltöltődést nyújtott. Nyitottabb, kommunikatívabb lettem, és az önbizalmamat is megerősítette. Konfliktushelyzeteket és a stresszhelyzeteket jobban tudom kezelni. Én ezen terén tapasztaltam pozitív változást. Szeretném Henriket hosszútávon mindenkinek ajánlani, mert a nyitottsága, kedvessége és a segítőkészsége mindenkiből a legjobb formáját kihozza. Kézilabdás kapuslányként voltam mélyponton, abba akartam hagyni, de Ő kitudott húzni ebből a gödörből és elhitette velem, hogy MEGTUDOM CSINÁLNI, és segítem a csapatomat a győzelemben! Rengeteget fejlődtem mentálisan a beszélgetések során, minden alkalommal vártam, hogy újra találkozzunk és beszélgessünk. Szeretném megköszönni a munkád Henrik, mert a beszélgetéseink minden perce előrébb vitt a céljaim eléréséhez.
  Vivi - sportoló
 • Szabó Henrik Coach
  Sokat segítettek ezek a rendszeres alkalmak abban, hogy teljesen tudatosan meg tudjam fogalmazni a céljaimat és azt, hogy ezeknek az eléréséhez én mit tehetek. Segítséget kaptam ahhoz, hogy külső szemlélőként, picit a problémáimra 'felülről rálátva' tudjam a lehetséges utamat és annak állomásait megfogalmazni. Segítséget kaptam ahhoz, hogy könnyebben megfogalmazzam az erősségeimet, rendszerezzem a lehetőségeimet és körvonalazzam azt, hogy azok közül melyikkel szeretnék élni. "Nagyon köszönöm a lehetőséget! A coaching segítséget nyújt abban, hogy a meglévő képességeinket felismerjük és értékeljük is önmagunkban."
  Ügyfél kérésére név nélkül - pedagógus
 • Szabó Henrik Coach
  Henrikkel együtt felfedeztem, hogy mire szeretnék összpontosítani a karrieremben, miben lehetnék jó, és mi adna nekem energiát. Ő olyan lehetőségeket mutatott meg nekem, amelyeket korábban nem vettem figyelembe, és segített fókuszálni arra, amit igazán akartam. A legnagyobb változás az, hogy most már sokkal jobban összpontosítok arra, mit szeretnék, míg kezdetben túl sok lehetőséget (beleértve a jelenlegi munkahelyem feladását) is fontolgattam, és nehézségeim voltak a jövőre vonatkozó tervek, vagy stratégia kidolgozásában. Henrik igazán jó abban, hogy segít olyan következtetésekre jutni, amelyekre előzőleg nem gondoltál volna. Nem fél megkérdőjelezni bizonyos feltételezéseidet, -amiket lehet, hogy magadnak alakítottál ki-, vagy akár a kényelmi zónádon kívülre lökni, ha ez szükséges. Számomra ez nagyon hasznos volt, amikor megpróbáltam megtörni bizonyos mintákat.
  Stephanie - kampány menedzser
 • Szabó Henrik Coach
  Az addigi aggályaim, félelmeim elmúltak és elkezdtem tisztábban látni a dolgokat. A munkám során magabiztosabb, elfogadóbb és türelmesebb lettem. Az alkalmakat kifejezetten karrier témakörre építettük, azonban a magánéletemben is pozitív irányú változást tapasztaltam magamon. Különösen örültem neki, hogy nem csak én, hanem a környezetem is észrevette azokat a változásokat, amelyeken keresztül mentem. Henrik nagyon szépen építette fel a folyamatot és kísért végig azon az úton, ami számomra a megfelelőnek bizonyult. Sokat tanultam magamról az alkalmak során. A nehezebb napjaimat és élethelyzeteimet mindig nagyon jól észrevette és segített ezeken átlendülni. Az online alkalmak kényelmesek voltak számomra. A folyamat végére számos sikerről tudok beszámolni, amelyeket ezen időszak alatt értem el. A legnagyobb siker a diplomamunkám leadása volt. Ebben az időszakban Henrik hatalmas segítség volt számomra, ugyanis rengeteg erőt és motivációt adott ahhoz, hogy megcsináljam! Jó szívvel ajánlom bárkinek!
  Tekla - HR munkatárs
 • Szabó Henrik Coach

  Az ülések során jobban ráláttam a saját működésemre, több alkalommal a jól feltett kérdések kapcsán értettem meg, hogyan lát a környezetem. Többször elfelejtettem, hogy coaching folyamatban vagyok éppen, Henrik könnyed és bizalmas légkört teremt. Az ülés végén az összegzéssel mindig segített, hogy lássam, meddig jutottunk és hol tartunk.

  Henrik lényeglátó, jó kérdéseivel segíti az ügyfél fejlődését. Az ülések alkalmával maximális figyelmet kaptam tőle és úgy éreztem, fontos számára, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat az engem foglalkoztató problémákra. Ajánlom coachként.

  Mercédesz - cégvezető
 • Szabó Henrik Coach

  Henrik viselkedésem több olyan aspektusára világított rá, amelyek mind a magán-, mind a szakmai életemben zavarták a teljesítményemet és az elégedettségemet. Így képes voltam reflektálni az ennek eredményeként kialakult megküzdési mechanizmusaimra és a múlt tapasztalataira. Tippeket osztott meg velem, amelyek segítettek abban, hogy kilépjek az öntudatlanul vállalt szerepből, és új, konstruktívabb viselkedésmódokat próbáljak ki. Számos önfejlesztő projektben veszek részt, melyeknek fontos részét képezték a Henrikkel való foglalkozások. Összességében a következő változásokat látom az életemben: Gyakoribb önreflexiós pillanatok; Jobb a kapcsolatom az értékeimmel; Javultak a személyes kapcsolataim; Világosabb kép a karrier céljaimról; Könnyebb a határaim meghúzása; Figyelmesebb és nyugodtabb vagyok a munkahelyemen; 

  Henrik olyan ember, aki nagyon őszinte és hű önmagához, és arra biztatja ügyfeleit, hogy legyenek ilyenek. A vele való munka megmutatta nekem, hogy valójában a csillagos ég a határ, és bármit megvalósíthatok a karrieremben, ha rászánom magam.

  Maja - marketing szakember
 • Szabó Henrik Coach
  Henriket az egyetemi képzés alatt ismertem meg, számomra már akkor kitűnt emberközpontú hozzáállása, melyet az ügyfelek irányába tanúsított. Coachként egy olyan embert ismerhettem meg a személyében, aki kiemelkedő empatikus készségekkel bír, emellett a szakmai elveket szem előtt tartva, nagy odaadással, folyamatosan bővülő eszköztárral dolgozik. A személyes megélésem ügyfélként az volt, hogy egy brutálisan hatékony, célorientált folyamatban vagyok, amiben nyugodtan dolgozhatok az elakadásomon, hiszen ott van valaki mellettem, aki fókuszban tart és jókor a jó kérdést teszi fel. Aki egy hatékony és céltudatos folyamatban szeretne megoldást találni az elakadására vagy kétsége van a coachinggal kapcsolatban, bátran ajánlom, hogy forduljon Henrikhez, többé nem akar majd mással dolgozni :)
  Anett - kutató & business coach

Nincs a felsorolásban, ami nem hagy nyugodni mostanában?

Foglalj időpontot és az első ingyenes, alkalom alatt megbeszéljük mi az, amiben segíteni tudok. 

Foglald le most az első ingyenes foglalkozást!