Néhány szó rólam:

Ismerj meg engem...

Szegeden nevelkedtem, később külföldre költöztem, most Belgiumban élek. Közgazdász családban nőttem fel, a szüleim a ’90-es években lettek vállalkozók. Egyetemista koromban nekem is volt saját vállalkozásom. 

Tönkrement. Az első bukfenc, viszont sok tanulás volt benne. Egyetem után a bankszektorban helyezkedtem el később családi vállalkozásokban dolgoztam. Miután elköltöztünk Belgiumba, egy 3D nyomtatással foglalkozó nemzetközi cégnél kezdtem dolgozni. Ez volt az utolsó „munkahelyem”. Azóta segítő szakemberként coachinggal, személy- és szervezetfejlesztéssel foglalkozom.

Amikor megláttam, hogy az alumim, - a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara - business coach képzést indít, nem tudtam pontosan mi is az, de kíváncsi voltam és beiratkoztam. Azt gondoltam ez valami gazdasági tanácsadó dolog lehet (nyilván tévedtem:) Úgy éreztem már eleget dolgoztam ahhoz, hogy vissza tudjak adni a tapasztalatomból másoknak. A képzés alatt ráébredtem, hogy coachinggal szeretnék foglalkozni, mert szeretem és boldoggá tesz. Az önismereti és önfejlesztő tréningeken  kiderült, hogy férfiként magas empátiával rendelkezem, kiváncsi és lényeglátó természetem van, valamint, hogy szeretek embereket támogatni. Nem munkának élem meg. 

Azért lettem coach, hogy segíteni tudjak. Szeretek kapcsolódni az ügyfeleimmel, és biztonságos, elfogadó környezetben kísérni őket az aktuális elakadásuk megoldása felé vezető úton és tovább. Örülök, ha inspirálom az embereket, hogy a belső “hivatásukra" is fókuszáljanak, és örömteli munkát végezzenek. Hiszem, hogy így egy boldogabb világban élhetünk.

Utam során ráébredtem, hogy szeretek adni és fontosnak tartom, hogy az embereknek legyen lehetőségük kiaknázni a bennük rejlő potenciált.

Mottóm: “A változás olyan ajtó, amelyik csak belülről nyílik”

Kedvenc témáim: karrier váltás, ország váltás, válság- vagy változás menedzsment, vezetői kompetenciák, nehéz döntések.

Mélyen hiszek az őszinteségben, alapértékem a nyitottság, a humor és az állatok szeretete A feleségemmel két kutyánk és négy lovunk van, Természetemnél fogva kíváncsi vagyok és érdekelnek az emberek. Hobbim a búvárkodás, az autók, könyvek és zene.

Miért jó velem dolgozni?

Mások szerint ezért:

 • Az ülések során jobban ráláttam a saját működésemre, több alkalommal a jól feltett kérdések kapcsán értettem meg, hogyan lát a környezetem. Többször elfelejtettem, hogy coaching folyamatban vagyok éppen, Henrik könnyed és bizalmas légkört teremt. Az ülés végén az összegzéssel mindig segített, hogy lássam, meddig jutottunk és hol tartunk.

  Henrik lényeglátó, jó kérdéseivel segíti az ügyfél fejlődését. Az ülések alkalmával maximális figyelmet kaptam tőle és úgy éreztem, fontos számára, hogy megtaláljam a saját megoldásaimat az engem foglalkoztató problémákra. Ajánlom coachként.

  Mercédesz - cégvezető
 • Henrik viselkedésem több olyan aspektusára világított rá, amelyek mind a magán-, mind a szakmai életemben zavarták a teljesítményemet és az elégedettségemet. Így képes voltam reflektálni az ennek eredményeként kialakult megküzdési mechanizmusaimra és a múlt tapasztalataira. Tippeket osztott meg velem, amelyek segítettek abban, hogy kilépjek az öntudatlanul vállalt szerepből, és új, konstruktívabb viselkedésmódokat próbáljak ki. Számos önfejlesztő projektben veszek részt, melyeknek fontos részét képezték a Henrikkel való foglalkozások. Összességében a következő változásokat látom az életemben: Gyakoribb önreflexiós pillanatok; Jobb a kapcsolatom az értékeimmel; Javultak a személyes kapcsolataim; Világosabb kép a karrier céljaimról; Könnyebb a határaim meghúzása; Figyelmesebb és nyugodtabb vagyok a munkahelyemen; 

  Henrik olyan ember, aki nagyon őszinte és hű önmagához, és arra biztatja ügyfeleit, hogy legyenek ilyenek. A vele való munka megmutatta nekem, hogy valójában a csillogó.

  Maja - marketing specialist
 • Henriket az egyetemi képzés alatt ismertem meg, számomra már akkor kitűnt emberközpontú hozzáállása, melyet az ügyfelek irányába tanúsított. Coachként egy olyan embert ismerhettem meg a személyében, aki kiemelkedő empatikus készségekkel bír, emellett a szakmai elveket szem előtt tartva, nagy odaadással, folyamatosan bővülő eszköztárral dolgozik. A személyes megélésem ügyfélként az volt, hogy egy brutálisan hatékony, célorientált folyamatban vagyok, amiben nyugodtan dolgozhatok az elakadásomon, hiszen ott van valaki mellettem, aki fókuszban tart és jókor a jó kérdést teszi fel. Aki egy hatékony és céltudatos folyamatban szeretne megoldást találni az elakadására vagy kétsége van a coachinggal kapcsolatban, bátran ajánlom, hogy forduljon Henrikhez, többé nem akar majd mással dolgozni :)
  Anett - kutató & business coach

Szemezgess a blogból

Témához kapcsolódik...

Készen állsz az utazásra?

Hívj vagy töltsd az alábbi űrlapot:

Foglalj időpontot könnyedén!

Válassz kedvezőbb csomagot ha szeretnél!